Den del av inläggen som jag hittills har skrivit har framför allt varit för min egen del. Den kurs jag följt från The Essential oil Institute har ju varit på engelska och som ett led i att lära mig vad jag gått igenom har jag översatt som jag tycker viktiga delar till svenska. Jag har stor förståelse för om ni tycker att textmassan har varit svår att följa.

Min tanke nu är att jag ska visa på hur man kan använda oljorna för att dra största möjliga nytta av dem.

Hur får ni då tag på dem? Det är viktigt att använda oljor av god kvalité. Det finns också aromer som är billiga att köpa men helt verkningslösa ur terapeutisk synvinkel. Jag hjälper gärna till att tipsa på vad jag anser vara oljor av god kvalité.

Det kanske allra enklaste receptet gäller om någon av er har problem med inflammationer i munnen. Det kan vara nakna tandhalsar eller begynnande inflammationer under en tand. Oljan framför andra här är Myrra. Ta ett par droppar Myrra ovanpå tandkrämen när Du ska borsta tänderna och i enlighet med min erfarenhet kommer begynnande inflammationer att minska och förhoppningsvis även försvinna. Jag tänker inte lova några resultat men jag kan bara tala om hur de har fungerat när jag använt dem.